Den första fotografen i Linsell

Nya bilder med fordon av Olof och Simon Bergström.

Kanske känner du igen någon?

I så fall lämna gärna en kommentar nedanför

1d6e7b92f7760da5d8e69d44f8a76e64

Linsells IOGT på utflykt till Linsellborren. Fr vänster i bakre raden: Anna Bäckström, Margareta Zakrisson f Sjöström, Ingeborg Hallgren och Gertrud Lindell f Backlund. Från vänster i främre raden: Per Larsson (med käpp) , Alfred Bäckström, Johan Sten Åslund, Lars Bengtsson (med hund i knäet) , Anders Eriksson ( i vit hatt) , och Flora Bäckström f Mesch. Foto från 1920-talet.

14dc3983088d0856b92085bf96b423c8

 De lyssnar på grammofonmusik. Från vänster: Ida Bergström f Karlsson, gift med Johan Bergström, Ingeborg Bergström f Sandström, gift med Olov Bergström, Anna-Greta Mårtensson från Råndalen, Olov Bergström, Johan Bergström och Axel Nilsson, bakom honom, med det prydliga skägget, Carl-Johan Sjöberg kallad för ”Knekt Sjöberg”, morfar till Karl-Birger Sjöberg. Foto från 1922.

3 kommentarer på “Den första fotografen i Linsell

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: