Klotterplank

Välkommen till Linsell-Ransjös gästbok!

Här är ni välkomna att ställa frågor, skicka hälsningar eller bara skriva några rader, om vad som helst. Den som vill kan svara på en fråga eller besvara ett inlägg.

3 reaktioner till “Klotterplank

Lägg till

 1. Har varit uppe i Linsell en vecka nu och fiskat,trögt i älven men efter några tips om ställen så har det hugget en del väldigt fina harrar,den största mätte 47 cm annars runt 42-45 har tagit bra på grönt.Har varit in på affären och träffat en alldeles fantastisk personal.Det är bara att boka in fiske i almanackan för nästa säsong,Mvh Lennart från Kopparberg.

  Gilla

 2. En tradition lever vidare! Tack Caroline för vackra foton från Linsell. Att någon axlar Göran Östh’s trogna fotografering så bra känns glädjande och tryggt. Varje väntan på nya bilder blir evighetslång!! Och att få se Linsell/Ransjö ovanifrån känns ju riktigt lyxigt. Förr i världen kom dörrknackande försäljare med enstaka dyra foton snabbt tagna från by till by, nu klickar vi och vips! …så finns ett högupplöst bildspel ur fiskgjusens perspektiv (typ). Ren magi!

  Gilla

 3. Information om eldning och räddningstjänst-övning i Linsell

  På lördag den 17 november kommer Räddningstjänsten i Jämtland genomföra en övning för att träna den frivilliga brandkåren genom att elda upp på ett hus i Linsell. Huset är beläget på andra sidan bron och är det andra huset på vänster sida in på vägen mot Råndalen. Vi beklagar de eventuella olägenheter med rökutveckling som denna övning kan innebära och hoppas på ert överseende. Sprid gärna informationen så att onödiga larmsamtal om brand till räddningstjänsten kan undvikas.

  Med vänlig hälsning,

  Lotta och Ilari Jämsen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑