För hundra år sedan (del 1)

 Salen i Backgärde 1921

1921

 Nedre raden från vänster: Karin Backlund f.Rolfsson ( Rikard Backlunds mor), Ingeborg Norland från Amerika ( Kusin med Rikard Backlund), Ingeborg Svensson ( imberfaster och syster till Jöns i Svens, som är Rikard Backlunds far, även moster till Jonas Västberg), Gertrud Västberg, Kristina Backlund ( maka till Rikard Backlund).

Övre raden från vänster: Gertrud Lindell f. Backlund, Lisbeth Persson ( Lillhärdal, gift med Per i Svens, som är är bror till Ingeborg Norland), Karin Eriksson f. Västberg, Ingeborg Lindell f. Västberg 

Kan du berätta mer? Använd gärna kommentar nedan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: